.

.

Novi AHD Kameru HD 1080P Vodootporne Otvorenom 6* Niz infracrvena Kamera 2MP AHDH Sistem Video Nadzor Sa Protezom

Novi AHD Kameru HD 1080P Vodootporne Otvorenom 6* Niz infracrvena Kamera 2MP AHDH Sistem Video Nadzor Sa Protezom

KM 40.00 KM 49.32

Količina robe
Tova je dostupan

Šta je AHD?
AHD (Analogni Visoke rezolucije) je tek razvijena rješenje za prenos pun HD digitalnog video u sistemu za nadzor. Jezgro koncept AHD je da dostavim visoke rezolucije video koristeći digitalnu TV-u (DTV) prijenos. Sa AHD, visoke rezolucije digitalnog video može se preneti lako preko coaxial kablove, uvrnuto para, ili samo oko zrak. Više 1080p30 i 1080p60 video vetrovi mogu biti lako prenosi koristeći AHD zbog jedne 5 C2 V/RG6 kablovsku u dužini od 1000 metara bez ponavljac ( do 500 metara u slučaju 3 C2 V/RG59 ).
U svijetu analogni TV, video skicu baseband signal (CVBS) je najčešće koristi signal format. Popularnosti, polako od koristi, i robustness napravio to je sastavni dio naše živote. CVBS je u stvari klasičan signal standard za analogni video nadzor sistema. Kao što smo zbogom analogni TV sa širom svijeta analogni prekidač-sa (ASO) i dalje da doba digitalnu TV, digitalni tehnologije, kao DVB-T, ISDB-T, i ATSC, postao popularan i neophodni kao CVBS u analogni godina. AHD leverages jako snažan AV prijenos sposobnost DTV lako i neprimetno nadogradnju kao i analogni nadzornom sistemu za nadzor u digitalnu pun HD. Očekuje se AHD da postane klasičan standard za digitalni video nadzor sisteme u budućnosti.
Zašto AHD?
Kao industrije se kreće iz standard definiciji da visoke rezolucije, kako možemo osigurati cijeli sustav nadzora ne samo zadovoljava rezoluciju zahtjev, ali i ukupno košta?
Super Video Tehnologija poklone Analogni Visoke rezolucije(AHD) tehnologiju na tržištu. AHD je preko-coaxial-dine kejbl analogni HD video prijenos standard, čime daljinu HD poruku na nižu cijenu da se nađemo uslove za složenu i veliki instalaciju.
Kako AHD može biti korisno za nas?
• Nadograditi da analogni HD pokrivati s jeftine i jednostavno instalaciju vrijednost-dodao rješenje. Krenuti konvencionalnim analogni sistem topologiju i dati punu obzir da korisnika operaciju navika.
• Megapixel & uncompressed sliku kvalitet.
• Domet & non-latencije pouzdan video prijenos bez dodataka za relej uređaje.

Osnovna svojstva

Senzor Veličine:
ahd 1080p
Signal Sustav:
DRUŽE, NTSC
:
AS6062
Visoke Rezolucije:
2.0 Megapiksela
Specijalni Karakteristike:
Vodootporan / Weatherproof
Tehnologije:
Infracrveni
Povezivanje:
Zatvoren Sistem/CCTV Ozvucen
:
Bijelac,Crna
:
ASECAM
Senzor:
CMOS
Podržao Operativnih Sistema:
No
Objektiv (mm):
6mm
Mreža Interfejs:
Niko
IR Udaljenost(m):
10-50Meter
Senzor Potpuno:
SONY
Instalaciju:
Strop
is_customized:
Yes
Zid Držač:
strana
:
AHD Kameru
Stil:
Metak Kameru
Senzor:
NVP2441H+IMX322
Rezoluciju:
2MP 1920*1080
K-REZ:
auto prekidač
Signal Sustav:
DRUŽE/NTSC
3MP CCTV Objektiv:
4MM/6MM/8MM Uobičajeni
Efektivni Piksela:
NTSC
Napajanje:
12V2A(Ne uključuju Napajanje)

Dodaci proizvodu