.

.

Crna Linija Tetovažu Naljepnice Skinuti Vode Prijenos Lažni tetovaže za jednokratnu upotrebu Vodootporne Privremeno Naljepnicu krivinu Ljubav sidro

Crna Linija Tetovažu Naljepnice Skinuti Vode Prijenos Lažni tetovaže za jednokratnu upotrebu Vodootporne Privremeno Naljepnicu krivinu Ljubav sidro

KM 0.30

Količina robe
Tova je dostupan


Proizvoda prikaži
Proizvoda specifikacije Originalna slika↓ Proizvoda pokazuje na kožu ↓
Kako da se prijavim Privremene Tetovaže
Početi sa čistim, suhu kožu . Privremene tetovaže su napravljene sa tinta, što znači da su odbijeni od koža prirodno ulja. Pažljivo očisti područje želiš li da vam ukrasim sa sapunom i vodu, i pat sušenje sa papirni peškir.Ako si veoma znojavi, medicinski alkohol mogu pomoći smanjiti mast. Natoči malo na cotton loptu, i onda obrisati na području. Ne radim ovo svaki dan, iako-mogao bi se isušiti kožu.
Izaberi mi se tvoja tetovaža. Neki privremene tetovaže doći pojedinačno pakuje, što je lako. Međutim, ako privremene tetovaže ti želiš da ga nosiš došao na čaršavu sa nekoliko drugih, trebat će ti da se razdvojimo to. Reži sa oštre škare, biti oprezni da ne klip dizajn sebe, dok ste odvojeni od "bljesak stanja."
Da gulimo jasno podršku. U ovom trenutku, tvoja tetovaža je zaštićena tanak sloj plastična. Pažljivo uzeti ovo. Ti bi trebao biti u mogućnosti da vidi jasnije-boje, ogledalo-slika verziju tetovažu planiraš da se prijavim za kožu.Od sada, na rame sa tinta, to je bio zaštićen plastična, će biti nazvao licem strani.
Stavite sliku lice strani dole na svojoj koži. Potvrdite da želiš da se prijavim tetovažu na mjesto ti je samo čišćenje, a zatim stavite lice, rame uz kožu. Ne mrdaj se. Samo čvrsto držati u mestu dok si da pređemo na sledeći korak.
Pres vlažnu krpu ili sunđer preko tetovažu papir. Uzmi komad materijala ili sunđer to nije ni suhe niti je sasvim mokar, i gurni ga čvrsto protiv podršku mi se tvoja tetovaža. Drži ga na mesto, i nemoj da ti se omakne okolo, čak i ako to želi.
Pričekaj bar 60 sekundi. Da se najkompletniji imidž, ti treba malo strpljenja. Nemoj ni da pomisliš da uklanjanje krpu ili papir podršku iz ruku dok pun minut je prošao. Dok si sedeo, pokušaj da potez što je manje moguće.
Nježno da gulimo novine. Počni od ukidanja jedan ugao podršku da bi krišom pogledate onu tetovažu.

Osnovna svojstva

:
Privremene Tetovaže
:
X213
:
živim od pesma
:
10.5*6cm

Dodaci proizvodu