.

.

Bakra ZAJEBI KAPU Nalazi Wholesales, Epruvete Priveske Želeći bocu ime na riži umjetnost jasno ulje šarm čašu globus

Bakra ZAJEBI KAPU Nalazi Wholesales, Epruvete Priveske Želeći bocu ime na riži umjetnost jasno ulje šarm čašu globus

KM 22.05

Količina robe
Tova je dostupan


M : rupu:6mm
1 set uključena jedan zajebi i jedna kap, tamo su 50sets jedno mnogo
Kako da koristim :
Dobrodošli Topbeads.cn Naše linije slobodi perle, i veliko nakit su cijenjeni od naših mušterija. Mi pružaju odlican usluzi i kvalitet to je još prevazišao li online kompanija u Kini. Pozdravljamo ispitivanja i napor da izvor proizvoda ne naveden na našu web stranicu. Naša firma Ciljevi usluzi dalje je naš primarni prioritet. Kvalitet stvari na ekonomski cijene. Stalna pružanje novi i novi dizajn. Mušterija zanima me kroz osoblje razvoj, tim zgradu i u toku je trening. Korporacija Slogan :
Kvalitetna usluga, takmičarski cijene i brzo isporuka.
Web stranica informacije
U Topbeads.cn samo ćeš naći najkvalitetnije veliko perle, ih, i nakit. Naša mušterija zanima me tim može pružiti pomoć i smjernice u odabir trenutni proizvoda ili dizajnu i proizvodnja nove stvari. Imamo obimnu međunarodni mušterija i radujem pomagati dalje. Ponosimo se našim brz i ljubazan službe. Jednom si registrovani na našu web stranicu, možeš jednostavno dodate sadržaj da tvoja kolica. Pozdravljamo plaćanja do Western Union, Bankovni Transfer. Online pošiljku za praćenje je predviđeno za svoj mir. Sva naređenja, stavljeno preko telefona ili online, sigurni i osobne podatke je tajan.
Kvalitet, Dizajnu i Vrijednosti
Kao vodeći dobavljač veliko nakit, u Kini, nudimo naše klijente izvanredna na usluzi i drastično popustima. Izvor i proizvodi naše proizvode nam omogućava da pružamo konkurencija cijene da naše klijente. Ponosimo se samo čarape najviše kvalitetom robe.
Naša Služba
Održavamo profesionalac, još prijateljski odnos sa svakim od naših mušterija. Cijenimo i podstaći prijedlozi iz trenutnog i budućnost klijenata. Ponosimo se našim brz i ljubazan službe. Online pošiljku za praćenje je predviđeno za svoj mir.
Politika vracanje :
Mi radimo u "ne-quibbles" garancija, što znači da ako bilo kojeg razloga da ste nezadovoljni sa svojim kupovinu, samo vratiti nas u svoj prvobitni stanje u roku od 30 dana od datum isporuke.

Osnovna svojstva

Tip Stavke:
nakit nalazi
:
6mm
Predmet Visine:
1.5cm
Predmet Težinu:
2.5g
Predmet Promjeru:
0.6cm
:
Tip Metala:
Bakra
Nakit Nalazi Tip:
Vaše Kape
Proizvod Karakteristike:
Kapu

Dodaci proizvodu