.

.

Novi originalni autentično DEČKA-3030: Kada BESFUL kontrolu, temperatura, nivo tečnosti kontrolor integrisane solarne

Novi originalni autentično DEČKA-3030: Kada BESFUL kontrolu, temperatura, nivo tečnosti kontrolor integrisane solarne

KM 63.00

Količina robe
Tova je dostupan


Funkcionalna Pregled
NO-3030 put kontrolu, temperatura kontrolu, bio smješten u jedan od termostat, u skladu sa modernim koncept nisko-ugljenika, tank je grejanje kontroliše tajming, tajming za rezervoar vode, postavite prema drugačije potrebe različitih tajming periode za kontrolu grejanje ili Sheung Shui da postigne To automatski sistemi cijeli tople vode sistem projekat. Uglavnom se koristi u solarnom vode grijanja, sunca i vrućina pumpu tople vode sistem radi. To se odnosi i na količinu tople vode kuće, škole, i drugih velikih i industrijske vode vremena da se fokusiram na prilici.
Glavni funkcije
Funkciju Ime Funkcije Opis
Tajming električni grijanje (jedno) dnevno može biti postavljen u tri vreme perioda električni grijanje, kada Pekingu u tri vreme perioda, ako temperatura T
Zdravo Draga Sve dobrodošli u našu radnju.nudimo najbolje quanlity &cijena & usluga za tebe. molim te, dođi da nađeš proizvod koji vam je potreban i potvrdi naređenje. molim vas, napustite masažu sa tvoj e-mail adresu, tako da možemo odgovor što je prije moguće.naravno.ako ne možete pronaći na proizvod koji vam je potreban ,molim te javi nam .Da bi spasio obje strane provjeravam kad smo predlažem klijent ponudu jasnu sliku detalje bolje (ispred nazad ostavio redu se dole) kada potvrdimo možemo naručiti sa tobom , sve što treba da uradiš samo da korak kao što smo ti rekli . NAPOMENA : 1 Molim potvrdi brodskih adresu & telefon & ime ispravno , robu ce biti isporucene prema informacije ponudila si se. 2.Molim te, pobrini se da kontakt informacije pravilno, tako da možemo da vas kontaktira u vremenu, ako nešto treba je da vas kontaktiram. 3.brodskih dana zavisi od poљiljac , ne možemo kontrolirati isporuka dana . 4.Kupac je odgovoran za bilo porez i/ili dužnost za svoju zemlju. Ako lokalni carine držim robu.molimo vas da kontaktirate carine da odobrenje asistant Pozitivan. 5.Ako si dobio robu i ništa loše molim vas, ostavite nas pun zvijezda feeback.ili imaš pitanje kontaktirajte nas prije nego što odeš Negativan feeback.

Osnovna svojstva

:
NO-3030
Stil:
Stoji i vise na Zidu
Moć Tip:
punjač
Max Površine Temperatura:
70°C - 99°C
Teoriji:
temperatura kontrolor
Prikaži Tip:
Digitalni
Korištenja:
Zatvorenom
Prikaži Veličine:
1.9 Cm & Ispod

Dodaci proizvodu